обезбедуваме енергија

На многу клиенти како влада, домови и канцеларии

Weifang Kailong Machinery Co., Ltd. е научно-технолошки претпријатија, лоцирани во економската развојна зона Weifang City Fangzi, блиску до Weizhou Road, удобен транспорт.Kailong Machinery се занимава со производство на машини за леење професионален добавувач, дизајн и производство на следните главни производи: колба и автомобил за палети за лиење линија, автоматска линија за обликување со статички притисок, автоматска, полуавтоматска серија на линија за обликување колба…

За нас

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.

WhatsApp онлајн разговор!